יצירת קשר עם

דירות שנמכרו

  • הצגת הנכס
    נמכר
    3,150,000 ₪

    עין יעקב

  • הצגת הנכס
    נמכר
    1,590,000 ₪

    מעלות תרשיחא

  • הצגת הנכס
    נמכר
    1,695,000 ₪

    מעלות תרשיחא

  • לקריאת המאמר

    איתור שוכרים לדירה להשקעה

    זהות השוכרים אשר יתגוררו בנכס ויעשו בו שימוש יום יומי הוא דבר המטריד כל בעל דירה המציע את דירותו להשכרה בשוק החופשי. אין צורך להכביר במילים אודות עוגמת הנפש אשר יכולה להיגרם למשכיר אשר מסר את דירתו לשוכרים אשר אינם מעוניינים לשמור על הנכס, מסיבים לו נזק ולעיתים אף לא עומדים בתנאי חוזה השכירות.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    עיצוב פנים של דירות

    עיצוב פנים של דירות היה קיים מאז ומתמיד, ובכל תקופה היה העיצוב מתאים לרוח הזמן. ככל שעברו השנים, התחלפו האסכולות ובהתאם לאותה רוח, ביחד עם תוספת של חומרי גלם ושיטות עבודה,

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    שלוש טעויות נפוצות ברכישת נדל"ן

    רכישת דירה בין אם למגורים ובין אם להשקעה הינה פעולה הכרוכה בלא מעט בירוקרטיה, חוסר הבנה וכן חוסר התמצאות בשוק המקומי. כולנו יודעים כי רכישת דירה במדינת ישראל זה עסק יקר, אפילו יקר מאוד. בהשוואה למדינות אחרות בעולם, אזרחי ישראל צריכים לעבוד שנים רבות וארוכות על מנת שיוכלו להיות בעלים של נדל"ן במדינתם.

    לקריאת המאמר