יצירת קשר עם KW Keller Williams

אני יועץ נדל"ן עם ניסיון בניהול משא ומתן לקניית ומכירת נכסים. אני יכול לסייע לך בדרישותיך בנדל"ן, מהיוועצות עד לסגירת העסקה. תהליך זה יכול להיות מדהים, לכן אני אעזור לך לנווט בדרך זו, כולל הבירוקרטיה הנדרשת והסדרים עם מקצוענים ובנקים. בוא נעבוד יחד כדי לוודא עסקה מוצלחת לך. צור קשר איתי היום כדי להתחיל.

דירות למכירה למכירה של KW Keller Williams

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    3,490,000 ₪

    2005, רעננה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    3,400,000 ₪

    מרכז, רעננה

  • הצגת הנכס
    10,500,000 ₪

    2003, רעננה

  • הצגת הנכס
    4,500,000 ₪

    לב הפארק, בני ברק

  • הצגת הנכס
    8,200,000 ₪

    מזרח, רעננה

  • הצגת הנכס
    7,500,000 ₪

    נווה זמר, רעננה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    3,600,000 ₪

    2004, רעננה

  • הצגת הנכס
    17,000 ₪

    2005, רעננה

  • הצגת הנכס
    3,500,000 ₪

    2003, רעננה

  • לקריאת המאמר

    עד כמה משפיעה המרפסת בבחירת הנדל"ן שלכם

    העדר קרקעות לבניה יחד עם מחירי הדיור אשר לא עוצרים הרחיקו את חלום בית עם גינה עבור זוגות רבים ורוכשים שונים. יחד עם זאת, הצורך בפיסת קרקע ומקום בו ניתן לשבת עם קרובים או בני משפחה מחוץ לדירת המגורים לא נעלם לשום מקום וכמעט בלתי אפשרי למצוא אדם אשר יסרב למרפסת מפנקת המהווה תחליף לא רע לחצר וגינה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    הון עצמי לרכישת נדל"ן – פתרונות אפשריים

    רכישת נדל"ן במדינת ישראל הפכה לפעולה כמעט בלתי אפשרית עבור זוגות או רוכשים אשר אין בידם הון ראשוני אשר הוכן מראש אותו חסכו לצורך הרכישה. עליית מחירי הדיור בישראל בעשרות אחוזים בשנים האחרונות הביאה לעלייה ניכרת בהון העצמי הדרוש לרכישת נדל"ן בישראל בין אם למגורים או להשקעה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    תשלומים סמויים ברכישת נדל"ן

    באופן טבעי כאשר אנו מחפשים דירה להשקעה או למגורים אנו בוחנים את הנכס האופציונלי בהתאם למחירו כפי שמפורסם באתרי האינטרנט השונים או מוצע לנו על ידי המתווך אשר התקשרנו עמו. האמת היא, כפי שנראה בפסקה הבאה, כי כאשר רוכשים נדל"ן או דירה למוגרים ישנן הוצאות כספיות לא מבוטלות עם תהליך רכישת הנכס, הוצאות אשר לעיתים מסתכמות בעלויות כספיות גבוהות אשר יש ליתן להן את הדעת בעת תהליך רכישת הנכס.

    לקריאת המאמר