יצירת קשר עם קבוצת HIGH תל אביב

קבוצת High הינה סוכנות הנדל"ן של תל אביב. משרדנו מתמחה בשכונות הדרומיות ולב תל אביב. גיא דוידי והדר חזות- שותפים עסקיים הם גם יזמים בעצמם ומעורבים בענף הנדל"ן במגוון מישורים. שניהם חיים בעיר, גדלו בה ועושים בה הרבה עסקים, מה שהוביל לכך שהאג'נדה המשרדית היא מקצוענות כדרך חיים. הקשבה לצרכי הלקוחות והגעה לעסקאות ישרות ואיכותיות. אנחנו משתפים פעולה עם כלל הסוכנים בעיר, ועם 1000+ סוכני רי/מקס בפרט על מנת שהלקוחות שלנו יקבלו את השירות הנכון ביותר. השקעה בשיווק וחדשנות יחד עם השיווק המסורתי והמוכר על מנת לטפל בקונים ומוכרים מכל המגזרים והאוכלוסיה הכל בשביל עסקה מוצלחת ללקוחותינו. נכסים >> להשקעה >> למגורים >> אנחנו הכתובת בשבילך!
  • לקריאת המאמר

    רכישת נדל"ן בפריפריה או במרכז

    רכישת נדל"ן בפריפריה או במרכז הארץ היא שאלה אשר התשובה לה עוברת דרך מספר נושאים אשר כל רוכש צריך לבחון טרם הרכישה לפי רצונותיו ונסיבות העניין. ישנה הבחנה ברורה בין רכישת דירה למגורים לבין רכישת דירה להשקעה בעיקר בגובה התשלום אשר נהיה מוכנים לשלם עבור הנכס והוצאות כספיות נלוות אחרות הכרוכות ברכישתו.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    משכנתאות

    בית זה אחד הנכסים היקרים ביותר שיכולים להיות לכל אחד, ולא לרבים יש את מלוא הסכום לרכוש בית, ולכן, אחד הפתרונות הטובים ביותר שהומצאו לאורך השנים היא המשכנתא.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    תשלומים סמויים ברכישת נדל"ן

    באופן טבעי כאשר אנו מחפשים דירה להשקעה או למגורים אנו בוחנים את הנכס האופציונלי בהתאם למחירו כפי שמפורסם באתרי האינטרנט השונים או מוצע לנו על ידי המתווך אשר התקשרנו עמו. האמת היא, כפי שנראה בפסקה הבאה, כי כאשר רוכשים נדל"ן או דירה למוגרים ישנן הוצאות כספיות לא מבוטלות עם תהליך רכישת הנכס, הוצאות אשר לעיתים מסתכמות בעלויות כספיות גבוהות אשר יש ליתן להן את הדעת בעת תהליך רכישת הנכס.

    לקריאת המאמר