יצירת קשר עם אנגלו סכסון הרצליה

יליד הרצליה, גדל והתחנך בעיר. כיהן כמנכ"ל מכבי הרצליה במשך 20 שנה. במקביל עסק בתחום הבניה ופרויקטים בהרצליה מאז עד היום. עם ניסיון של מעל 20 שנה בתחום הנדל"ן. מכיר ואוהב את העיר, ישמח לשתף מניסיונו לכל שאלה.

דירות למכירה למכירה של אנגלו סכסון הרצליה

  • לקריאת המאמר

    שלוש טעויות נפוצות ברכישת נדל"ן

    רכישת דירה בין אם למגורים ובין אם להשקעה הינה פעולה הכרוכה בלא מעט בירוקרטיה, חוסר הבנה וכן חוסר התמצאות בשוק המקומי. כולנו יודעים כי רכישת דירה במדינת ישראל זה עסק יקר, אפילו יקר מאוד. בהשוואה למדינות אחרות בעולם, אזרחי ישראל צריכים לעבוד שנים רבות וארוכות על מנת שיוכלו להיות בעלים של נדל"ן במדינתם.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    עיצוב גינה

    עיצוב גינה הוא נושא שמצריך מחשבה רבה, בעיקר משום שהיום גינות כבר לא נתפסות רק כחלקות אדמה המחוברות לבית, אלא אנשים רבים מבקשים לעצב את הגינה שלהם בהתאם לרוח הזמן והאסתטיקה

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    איתור שוכרים לדירה להשקעה

    זהות השוכרים אשר יתגוררו בנכס ויעשו בו שימוש יום יומי הוא דבר המטריד כל בעל דירה המציע את דירותו להשכרה בשוק החופשי. אין צורך להכביר במילים אודות עוגמת הנפש אשר יכולה להיגרם למשכיר אשר מסר את דירתו לשוכרים אשר אינם מעוניינים לשמור על הנכס, מסיבים לו נזק ולעיתים אף לא עומדים בתנאי חוזה השכירות.

    לקריאת המאמר