יצירת קשר עם אנגלו סכסון הרצליה

טבריו (טיבי) לוי, תושב הרצליה, נשוי ואב ל- 3. בשנת 1982 עלה לארץ מטרנסילבניה, רומניה ובמשך שנים רבות עסק בסחר בינלאומי בהצלחה רבה. המעבר לתחום הנדל"ן היה טבעי ומהיר בשל אהבתו לעבודה עם אנשים והרצון לקחת חלק באחת ההחלטות המשמעותיות בחייהם. טיבי מאמין שתהליך זה חייב להיות מלווה באווירה טובה וחמה, שקיפות, גמישות, אמון וביטחון בין הלקוח ליועץ. הניסיון שצבר והידע שרכש במשך כל כך הרבה שנים, מעשירים את ללקוחותיו בערכים נוספים החשובים בתהליך זה. השכלה: תואר M.A. בהנדסת מכונות. רישיון תיווך מטעם משרד המשפטים. השתלמויות בתחומי מכירות וניהול מו"מ, ארה"ב. קורס מיסוי מקרקעין, קורס משכנתאות, קורס משא ומתן מתקדם שפות: עברית, אנגלית, רומנית והונגרית – ברמה שפת אם. צרפתית – הבנה מלאה.

דירות למכירה למכירה של אנגלו סכסון הרצליה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    5,590,000 ₪

    הירוקה, הרצליה

  • לקריאת המאמר

    משכנתאות

    בית זה אחד הנכסים היקרים ביותר שיכולים להיות לכל אחד, ולא לרבים יש את מלוא הסכום לרכוש בית, ולכן, אחד הפתרונות הטובים ביותר שהומצאו לאורך השנים היא המשכנתא.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    רכישת נדל"ן להשקעה בחו"ל

    השקעה בנדל"ן היא אחד הפעולות הנפוצות בקרב משקי בית בישראל אשר צברו הון ומעוניינים כעת להשקיעו ולהגדילו. אמנם, לאחרונה בעקבות העלאת הריבת במשק הריבית בגין פקדונות וחסכונות עלו באופן משמעותי אך עדין ניתן לומר כי השקעה בנדל"ן היא אחת ההשקעות המובילות והנפוצות ביותר. בשל מחירי הדיור הגבוהים בישראל, החלה להתפתח אט אט בשקט ובמהירות תופעה של ישראלים רבים הרוכשים דירות בחו"ל ביעדים שונים להשקעה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    בחירת דירה למטרות השקעה - מה חשוב לדעת?

    השקעות אישיות בענף הנדל"ן, הפכו בשנים האחרונות לאחד מאפיקי ההשקעה הפופולאריים ביותר בישראל, וזאת לנוכח העלייה המתמדת במחירי הדיור בישראל במהלך העשורים האחרונים ולנוכח הריבית הנמוכה המוטלת על הלוואות משכנתא המיועדות לרכישת דירה להשקעה. יחד עם זאת, בחירת דירה למטרות השקעה, היא פעולה נדל"נית החייבת להיעשות בהתאם לתקציב ההשקעה העומד לרשותכם ובהתאם לבחינת כל האפשרויות העומדות לרשותכם לצורך רכישת הדירה.

    לקריאת המאמר