יצירת קשר עם אנגלו סכסון הרצליה

טבריו (טיבי) לוי, תושב הרצליה, נשוי ואב ל- 3. בשנת 1982 עלה לארץ מטרנסילבניה, רומניה ובמשך שנים רבות עסק בסחר בינלאומי בהצלחה רבה. המעבר לתחום הנדל"ן היה טבעי ומהיר בשל אהבתו לעבודה עם אנשים והרצון לקחת חלק באחת ההחלטות המשמעותיות בחייהם. טיבי מאמין שתהליך זה חייב להיות מלווה באווירה טובה וחמה, שקיפות, גמישות, אמון וביטחון בין הלקוח ליועץ. הניסיון שצבר והידע שרכש במשך כל כך הרבה שנים, מעשירים את ללקוחותיו בערכים נוספים החשובים בתהליך זה. השכלה: תואר M.A. בהנדסת מכונות. רישיון תיווך מטעם משרד המשפטים. השתלמויות בתחומי מכירות וניהול מו"מ, ארה"ב. קורס מיסוי מקרקעין, קורס משכנתאות, קורס משא ומתן מתקדם שפות: עברית, אנגלית, רומנית והונגרית – ברמה שפת אם. צרפתית – הבנה מלאה.

דירות למכירה למכירה של אנגלו סכסון הרצליה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    5,590,000 ₪

    הירוקה, הרצליה

  • לקריאת המאמר

    שלוש טעויות נפוצות ברכישת נדל"ן

    רכישת דירה בין אם למגורים ובין אם להשקעה הינה פעולה הכרוכה בלא מעט בירוקרטיה, חוסר הבנה וכן חוסר התמצאות בשוק המקומי. כולנו יודעים כי רכישת דירה במדינת ישראל זה עסק יקר, אפילו יקר מאוד. בהשוואה למדינות אחרות בעולם, אזרחי ישראל צריכים לעבוד שנים רבות וארוכות על מנת שיוכלו להיות בעלים של נדל"ן במדינתם.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    דירה חדשה מקבלן או דירה יד 2

    שאלה מעניינת העולה לא אחת כאשר מעוניינים לרכוש דירה היא איזו דירה לרכוש, האם דירה מקבלן, חדשה לגמרי או שמא דירה יד שנייה מאדם אחר אשר התגורר בה. לשאלה זו כמובן אין תשובה חד משמעית והדרך לענות עליה עוברת במספר אלמנטים שונים אשר יש לבדוק ולשאול בטרם פותחים במסע הרכישה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    כיצד לבחור שוכר לדירה להשקעה

    הדבר החשוב יותר אם לא המשמעותי ברכישת דירה להשקעה הוא איזה דיירים יתגוררו בנכס שלנו וכיצד ניתן יהיה לוודא כי מצבו הפיסי של הנכס ישמר וכן תשלום דמי השכירות יופקדו במועדם. אין צורך להרחיב במילים אודות שוכרים בעייתים אשר מסבים נזק לנכס ואף לא משלמים את שכר הדירה אשר סוכם עימם במועד חתימת חוזה השכירות.

    לקריאת המאמר