יצירת קשר עם אנגלו סכסון הרצליה

טבריו (טיבי) לוי, תושב הרצליה, נשוי ואב ל- 3. בשנת 1982 עלה לארץ מטרנסילבניה, רומניה ובמשך שנים רבות עסק בסחר בינלאומי בהצלחה רבה. המעבר לתחום הנדל"ן היה טבעי ומהיר בשל אהבתו לעבודה עם אנשים והרצון לקחת חלק באחת ההחלטות המשמעותיות בחייהם. טיבי מאמין שתהליך זה חייב להיות מלווה באווירה טובה וחמה, שקיפות, גמישות, אמון וביטחון בין הלקוח ליועץ. הניסיון שצבר והידע שרכש במשך כל כך הרבה שנים, מעשירים את ללקוחותיו בערכים נוספים החשובים בתהליך זה. השכלה: תואר M.A. בהנדסת מכונות. רישיון תיווך מטעם משרד המשפטים. השתלמויות בתחומי מכירות וניהול מו"מ, ארה"ב. קורס מיסוי מקרקעין, קורס משכנתאות, קורס משא ומתן מתקדם שפות: עברית, אנגלית, רומנית והונגרית – ברמה שפת אם. צרפתית – הבנה מלאה.

דירות למכירה למכירה של אנגלו סכסון הרצליה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    5,590,000 ₪

    הירוקה, הרצליה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    5,990,000 ₪

    הירוקה, הרצליה

  • לקריאת המאמר

    בית בפריפריה או במרכז הארץ?

    דילמת רכישת בית בפריפריה או במרכז הארץ פוקדת זוגות רבים המעוניים לרכוש דירה למגורים אשר תהיה קרובה למקום עבודתם אך מנגד תאפשר להם לעמוד בהחזר התשלומים השונים שנטלו לצורך רכישת הנכס. אין זה סוד כי רכישת נדל"ן במרכז הארץ הוא אינו עניין זול ופשוט גם כאשר מדובר בדירה קטנה וישנה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    הפעולות המשפטיות הנחוצות בעסקת נדל"ן

    הליך עיקרי בשלב רכישת נכס הוא ליווי משפטי מקצועי ומנוסה של עורך דין העוסק במקרקעין. במהלך ביצוע רכישת הנדל"ן ישנן לא מעט פעולות משפטיות קריטיות הקשורות להצלחת העסקה ובלעדיהן אין טעם לבצעה או להתקדם לשלב חתימה על חוזה הרכישה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    רכישת נדל"ן הדורש שיפוץ

    כאשר מחירי הדיור שוברים כל שיא אפשרי נראה כי לרכישת נדל"ן הדורש שיפוץ בהחלט יכול להיות יתרון על פני דירה חדשה או דירה יד שניה משופצת. באופן טבעי, כאשר נדל"ן דורש שיפוץ הרי שמחירו יהיה נמוך יותר משווי שוק ואף ניתן להתמקח על מחירו בשלב המשא ומתן המתנהל לרכישתו. שיפוץ נדל"ן הוא עניין אשר לא מתאים לכל רוכש ויש לשים לב לעלויות הכרוכות בשיפוצו וכן ליכולת להתמודד עם בעלי מקצוע שונים הנדרשים לצורך השיפוץ.

    לקריאת המאמר