יצירת קשר עם רי/מקס הוד והדר

נעים מאוד שמי אבי פרץ -מאסטר נדל"ן בעל תואר שני במנהל עסקים MBA, סא"ל במיל, בוגר קורסים והכשרות רבות ומגוונות בענף הנדל"ן תקופה של 13 שנים . אלו ביחד עם האמינות, הנחישות, היושרה , הניסיון והמקצועיות הביאו אותי להיות חבר במועדונים המובילים של רשת רי/מקס העולמית ובטופ 10 של מדלן. הניסיון הינו הכרח בסיסי ויסודי על מנת שביחד נצליח . לאחר ליווי שלי את לקוחותיי במאות עסקאות גיבשתי בעבורכם תוכנית/שיטת שיווק ייחודית אשר באמצעותה אוביל אתכם לעסקה מוצלחת.. משרדנו מונה כ- 20 סוכנים מקצועיים והינו משרד הנדל"ן המוביל בהוד השרון והאזור כולו. במשרדנו מאגר נכסים גדול ,איכותי ומגוון . אשמח להיות האיש בו תבחרו להיות האיש שילווה אתכם ביציבות ובאיתנות להצלחה .

דירות למכירה למכירה של רי/מקס הוד והדר

  • לקריאת המאמר

    היתרונות בעבודה עם מתווכים

    אנשים רבים מתלבטים ארוכות לגבי האם באמת שווה לשכור מתווך שיעשה את העבודה בשבילם, או עדיף לעשות זאת לבד בתנאים האישיים שהם מציבים לעצמם ובזמנם הפרטי והנח. ישנם הרבה שיקולים והתלבטויות שכדאי לשקול לפני שמקבלים את ההחלטה הסופית בסוגיה זו.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    פינוי שוכר מנדל"ן

    פינוי שוכר מנדל"ן זו בעיה משפטית אשר יש לפתור באמצעים חוקים בעזרת עורך דין המתמחה בפינוי מושכר. כמובן שניתן לפנות לערכאה משפטית מתאימה באופן עצמאי אך על מנת שההליך יבוצע באופן מקצועי ונכון, מומלץ לקבל את הסיוע המשפטי המתאים לכך.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    תפקידו של מתווך נדל"ן

    רכישת נדל"ן להשקעה או מגורים עלולה להתברר כעניין מורכב הכרוך באינספור פעולות שונות חלקן ברורות ופשוטות וחלקן מורכבות הדורשות ידע וניסיון. שלב חיפוש הנכס המבוקש דורש הכרת שוק הנדל"ן לצד יכולת ניהול משא ומתן עם הצד השני לעסקה.

    לקריאת המאמר