יצירת קשר עם sh נכסים

נסה לא להפוך להיות בן אדם של הצלחה אלא אדם של ערך ההצלחה שלי יכולה להיות ההצלחה שלכם! שלום, שמי אופיר אלבז ואני מתווך נדל"ן בקלר וויליאמס ישראל  בית זה לא רק קירות ומספר החדרים. בית זה הורים, צחוק של ילדים, טעמים של מאכלים, משפחה, אנשים. אנשים רוצים לקבל יחס מיוחד, תמורה מלאה לכספם ושרות טוב. שרות אדיב מקצועי ואמין הם חלק בלתי נפרד מעבודתי לכל אורך השנים.  ניהול מכירות, שיווק ומו"מ הם המומחיות שלי אופיר אלבז המפתח לבית הבא שלך

דירות למכירה למכירה של sh נכסים

  • הצגת הנכס
    8,800,000 ₪

    ראשונים, ראשון לציון

  • הצגת הנכס
    2,090,000 ₪

    קרית ראשון, ראשון לציון

  • הצגת הנכס
    4,850,000 ₪

    קרית גנים, ראשון לציון

  • הצגת הנכס
    4,900,000 ₪

    ראשון לציון

  • הצגת הנכס
    3,630,000 ₪

    רמז, ראשון לציון

  • לקריאת המאמר

    רכישת נדל"ן במחיר למשתכן

    מחירי הדיור אשר שברו כל שיא אפשרי בשני העשורים האחרונים הביאו את ממשלת ישראל לבצע מהלך המוגדר כצינון שוק הדיור ומסייע לזוגות צעירים אשר ידם אינה משגת לרכישת דירה לעשות כן במחיר נמוך באופן משמעותי ממחיר שוק. כפי שנראה מיד, תוכנית זו תאפשר למשתתפים בה אשר עלו וזכו בהגרלה, לרכוש דירה במחיר נמוך משמעותית משווי שוק הדירות בהתאם לאזור הגאוגרפי ולמספר החדרים.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    היתרונות בעבודה עם מתווכים

    אנשים רבים מתלבטים ארוכות לגבי האם באמת שווה לשכור מתווך שיעשה את העבודה בשבילם, או עדיף לעשות זאת לבד בתנאים האישיים שהם מציבים לעצמם ובזמנם הפרטי והנח. ישנם הרבה שיקולים והתלבטויות שכדאי לשקול לפני שמקבלים את ההחלטה הסופית בסוגיה זו.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    הון עצמי לרכישת נדל"ן – פתרונות אפשריים

    רכישת נדל"ן במדינת ישראל הפכה לפעולה כמעט בלתי אפשרית עבור זוגות או רוכשים אשר אין בידם הון ראשוני אשר הוכן מראש אותו חסכו לצורך הרכישה. עליית מחירי הדיור בישראל בעשרות אחוזים בשנים האחרונות הביאה לעלייה ניכרת בהון העצמי הדרוש לרכישת נדל"ן בישראל בין אם למגורים או להשקעה.

    לקריאת המאמר