יצירת קשר עם "טובים השניים", תיווך עם יחס אישי

טובים השניים הוקמה במטרה לשרת את הלקוחות טוב יותר ותוך מתן יחס אישי לאורך כל הדרך. שנינו, צפרית תמיר ומשה בדר, בעלי ניסיון של מעל 7 שנים בענף. את ניסיוננו רכשנו באחת הרשתות המובילות והחלטנו לצאת לדרך עצמאית תוך ניצול היידע שרכשנו תוך שיפור השירות וגמישות מירבית לשביעות רצונם של לקוחותינו. מכירת וקניית נכס הינם צעדים בעלי משמעות במהלך חיינו. אנו נסייע לכם ונייעץ לכם, ללא כל תשלום, החל משלב ההתלבטות האם לצאת למכירה, באיזה מועד, ובאיזה מחיר ונלווה אתכם גם בתהליכי הקנייה. אמינות, מקצועיות ושירותיות הם הקווים המנחים (!) ובצירוף יחס אישי יתנו לכם את הבטחון בקבלת ההחלטה הנכונה.

  • לקריאת המאמר

    עיצוב פנים של דירות

    עיצוב פנים של דירות היה קיים מאז ומתמיד, ובכל תקופה היה העיצוב מתאים לרוח הזמן. ככל שעברו השנים, התחלפו האסכולות ובהתאם לאותה רוח, ביחד עם תוספת של חומרי גלם ושיטות עבודה,

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    בעלי המקצוע שחובה להכיר כשרוכשים נדל"ן

    רכישת נדל"ן במיוחד כשמדובר בנכס יד שנייה מחייבת ביצוע פעולות שונות הקשורות ברכישת הנכס והשבחתו. בין אם מדובר בדירה להשקעה ובין אם למגורים הרי שללא ספק ישנן פעולות נלוות לרכישת הנכס אשר נצטרך לבצע לצורך רכישתו והשלמת העסקה. שכירת שירותיו המקצועיים של עורך הדין למשל אשר יוודא כי זכויותנו המשפטיות בנכס נשמרות, היא פעולה הכרחית אשר לא ניתן לוותר עליה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    הון עצמי לרכישת נדל"ן – פתרונות אפשריים

    רכישת נדל"ן במדינת ישראל הפכה לפעולה כמעט בלתי אפשרית עבור זוגות או רוכשים אשר אין בידם הון ראשוני אשר הוכן מראש אותו חסכו לצורך הרכישה. עליית מחירי הדיור בישראל בעשרות אחוזים בשנים האחרונות הביאה לעלייה ניכרת בהון העצמי הדרוש לרכישת נדל"ן בישראל בין אם למגורים או להשקעה.

    לקריאת המאמר