יצירת קשר עם רימקס פלטינום בקעת אונו

דירות למכירה למכירה של רימקס פלטינום בקעת אונו

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    2,050,000 ₪

    יהוד מונוסון

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    0 ₪

    יהוד

  • לקריאת המאמר

    כיצד משפיעה עליית הריבית במשק על רכישת נכס

    במהלך שנת 2022 חל שינוי במדיניות בנק ישראל בכל הנוגע לרבית הקיימת במשק ובמספר פעימות שונות טיפס בחדות שער הריבית ובפועל יוצא השפיע על ההחזר הכספי החודשי של מאות אלפי משכנתאות שנקלחו על ידי תושבי ישראל. מעבר להשפעת העלאת הריבית על החזר המשכנתאות הרי שכעת זוגות צעירים או כל רוכש אחר אשר אין לו חלק ניכר מערך הדירה יאלץ להתמודד עם נטילת משכנתא יקרה וארוכת טווח.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    תכנון נכון ברכישת נדל"ן

    הליך רכישת נדל"ן דורש תכנון נכון וחשיבה מקדימה הן במובן הכספי/תקציבי והן במובנים רבים אחרים. תכנון נכון ברכישת נדל"ן רלוונטי גם לנכסים הנרכשים להשקעה ויש כאלה שיגידו דווקא בנכסים המיועדים למטרה זו.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    בית עם גינה או דירת מגורים

    לרוב, התלבטות בין רכישת בית עם גינה או דירה תעלה כאשר אנו מעוניינים לרכוש נכס למגורים ולא להשקעה. באופן טבעי, גינה מקנה יתרונות רבים בסביבת המגורים שלנו ולא אחת זוגות רבים יעדיפו להתפשר על פרטים רבים בבחירת הנכס אך לא על גינה וחצר.

    לקריאת המאמר