יצירת קשר עם extra-mile קשרי נדל"ן

שמי ארז מרקוביץ, בן 42 ,נשוי לנטע ואבא ליובל, עמית ואופיר. בעברי שיחקתי כדורסל מקצועי בקבוצות המובילות בארץ, שימשתי כקפטן בקבוצת הפועל ירושלים וייצגתי את המדינה כשחקן בנבחרת ישראל כ8 שנים. במהלך השנים תחום הנדל"ן והיזמות סיקרן וריתק אותי. הייתי שותף למספר פרויקטים בתחום וכך יצרתי קשרים רבים וידע נרחב. לפני כעשור פרשתי מכדורסל מקצועי והחלטתי לפתוח משרד תיווך ברחובות. תחום זה משלב עבורי שני עולמות שאני אוהב: עסקים, אנשים והחיבור שביניהם. במהלך השנים האחרונות מצאתי סיפוק רב בפועלי. אני מוצא הרבה נקודות השקה בין עברי כספורטאי ובין פועלי היום בעיקר בשאיפה למצוינות בהשגת מטרותיי ומטרות לקוחותיי, עבודת צוות (מול לקוחות ומתווכים נוספים), ויכולת התמדה בניסיון להשיג את הטוב והמתאים ביותר עבור לקוחותיי. מכריי מכנים אותי בשנים האחרונות: "שדכן דירות" ומבחינתי ביצוע של "שידוך" מוצלח בין קונה ומוכר נכס תוך שמירה על שירות אמין, יעיל ומקצועי משתווה לסל ניצחון במשחק מכריע.

דירות למכירה למכירה של extra-mile קשרי נדל"ן

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    6,490,000 ₪

    צפון מזרח, רחובות

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    2,550,000 ₪

    ההולנדית, רחובות

  • הצגת הנכס
    1,870,000 ₪

    מרכז, רחובות

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    2,430,000 ₪

    קרית היובל, נס ציונה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    2,750,000 ₪

    צפון מזרח, רחובות

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    5,900,000 ₪

    מרכז מזרח, נס ציונה

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    6,980,000 ₪

    צפון מזרח, רחובות

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    2,150,000 ₪

    מרכז, רחובות

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    4,450,000 ₪

    מישור הנוף, ראשון לציון

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    2,490,000 ₪

    צפון מערב, רחובות

  • לקריאת המאמר

    מכירת נכס מגורים - שלב אחר שלב

    מעוניינים למכור את נכס המגורים שבבעלותכם? בכתבה שלפניכם תוכלו למצוא את כל המידע הנחוץ לכם אודות תהליך המכירה - שלב אחר שלב.
    תהליך מכירת נכס מגורים בישראל אורך בממוצע בין 4 ל-6 חודשים, כאשר חלק גדול מעסקאות הנדל"ן מתגבשות כבר לאחר חודשיים מיום העמדת הנכס "על המדף".
    במידה וגם אתם מעוניינים למכור את נכס המגורים שבבעלותכם בזמן הקרוב, אנו ממליצים לכם לעקוב אחר שלבי המכירה המופיעים לעיל וליישם כל אחד מהם במועד התואם את התקדמות קצב המכירה.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    עיצוב פנים של דירות

    עיצוב פנים של דירות היה קיים מאז ומתמיד, ובכל תקופה היה העיצוב מתאים לרוח הזמן. ככל שעברו השנים, התחלפו האסכולות ובהתאם לאותה רוח, ביחד עם תוספת של חומרי גלם ושיטות עבודה,

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    כך תאתרו את הנכס המתאים עבורכם

    איתור ורכישת נכס למגורים או השקעה הוא עניין אשר אין להקל בו ראש ומומלץ להבין היטב קודם בחירתו מה השאיפות שלנו ממנו, האם כלל עונה הוא על רצונותינו ולבסוף האם יגשים עבורנו את רצונותינו ויפיק לנו תועלת ורווח. לאיתור הנכס הנכון נכנסים לא מעט גורמים משתנים אשר יש לתן את הדעת להם ולקחתם בחשבון עוד טרם התקשרות בעסקת הרכישה.

    לקריאת המאמר