יצירת קשר עם נועם הומס

נועם וסל, בעלים ומייסד של משרד תיווך מוביל בירושלים NOAM HOMES NOAM HOMES הינה סוכנות נדל"ן בוטיק בירושלים. המשרד הוקם על ידי נועם וסל, יועץ נדל"ן בכיר בעל מומחיות וניסיון רב בתהליך שיווק ומכירת דירות בירושלים והסביבה. למשרדינו מאגר דירות ייחודי ונכסים הנמכרים בבלעדיות וכן היצע נכסים עשיר ומגוון כתוצאה משיתופי פעולה עם סוכנויות נוספות. צוות המשרד מונה מתווכי נדל"ן מקצועיים ומנוסים אשר מכירים את אזורי המכירה ויודעים להציע את העסקאות הטובות ביותר בהתאם לדרישות הקונים והמוכרים. ההיכרות האישית עם כל לקוח ולקוח, הידע וההתמצאות הנרחבת בסביבה הירושלמית, מאפשרים למשרד למצוא פתרונות מתאימים ללקוחות, ולמלא את צורכיהם על הצד הטוב ביותר. נשמח ללוות גם אתכם באחת ההחלטות החשובות שמשק בית עושה בחייו.

דירות למכירה למכירה של נועם הומס

  • הצגת הנכס
    13,900 ₪

    מרכז העיר, ירושלים

  • הצגת הנכס
    2,290,000 ₪

    נחלאות, ירושלים

דירות שנמכרו

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    נמכר
    3,950,000 ₪

    רחביה, ירושלים

  • לקריאת המאמר

    משכנתאות

    בית זה אחד הנכסים היקרים ביותר שיכולים להיות לכל אחד, ולא לרבים יש את מלוא הסכום לרכוש בית, ולכן, אחד הפתרונות הטובים ביותר שהומצאו לאורך השנים היא המשכנתא.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    היתרונות בשירותי תיווך ברכישת נדל"ן

    הרבה אנשים יאמרו מי צריך מתווך, למה לי לבזבז כסף עבור שירות זה ועוד הרבה סיבות לתרץ את הסיבה לא לפנות למתווך מקצועי בעת רכישת דירה. האמת היא, שמבחינת עלות מול תועלת ישנם יתרונות רבים לרכישת נדל"ן באמצעות מתווך אשר בסופו של יום יחסכו לכם לא מעט כסף וכאבי ראש.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    נדל"ן להשקעה בארץ או בחו"ל - כל המידע הרלוונטי

    מחירי הדיור בישראל אשר התנפחו למימדים חסרי פרופורציה הביאו לא מעט משקיעים לחפש אלטרנטיבות אחרות לעיתים מעבר לים הרחק ממקום מגוריהם. כל אדם גם אם הוא לא אחד בעל ניסיון בהשקעות נדל"ן יכול בקלות לאתר במנועי החיפוש השונים נכסים למכירה בכל עיר אירופאית ולהבין כי לרוב מחיר הנכס יהיה נמוך באופן משמעותי ממחירי הדיור בישראל. במאמר זה, נציין ונחדד את היתרונות ברכישת דירה במדינה זרה אל מול החסרונות הקיימים בכך. נראה מהם החסרונות הבולטים בהשקעה במדינה זרה וכיצד מומלץ לפעול אם וכאשר שוקלים צעד כזה.

    לקריאת המאמר