יצירת קשר עם זמיר נדל"ן

דירות שנמכרו

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    נמכר
    1,540,000 ₪

    חולון

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    נמכר
    0 ₪

    קריית שרת, חולון

  • הצגת הנכס
    בלעדיות בדוקה
    נמכר
    1,620,000 ₪

    תל גיבורים, חולון

  • לקריאת המאמר

    תשלומים סמויים ברכישת נדל"ן

    באופן טבעי כאשר אנו מחפשים דירה להשקעה או למגורים אנו בוחנים את הנכס האופציונלי בהתאם למחירו כפי שמפורסם באתרי האינטרנט השונים או מוצע לנו על ידי המתווך אשר התקשרנו עמו. האמת היא, כפי שנראה בפסקה הבאה, כי כאשר רוכשים נדל"ן או דירה למוגרים ישנן הוצאות כספיות לא מבוטלות עם תהליך רכישת הנכס, הוצאות אשר לעיתים מסתכמות בעלויות כספיות גבוהות אשר יש ליתן להן את הדעת בעת תהליך רכישת הנכס.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    תיק מניות או השקעה בנדל"ן

    שאלה מרכזית העולה כאשר מעוניינים להשקיע כסף שנחסך באפיק כלשהו היא במה מומלץ וכדאי להשקיע, האם בנדל"ן/דירה להשקעה או בתיק מניות המורכב ממדים שונים. ככל הידוע, לשאלה זו אין תשובה חד משמעית והתשובה לה תלויה ברצונו של המשקיע, הבנתו בשוק הנדל"ן / מניות וכן בגורמים אחרים.

    לקריאת המאמר
  • לקריאת המאמר

    רכישת דירה בארץ או בחו"ל

    רכישת דירה להשקעה בארץ או בחו"ל היא שאלה המעסיקה כל משקיע המעוניין לנתב את מעט הכסף שחסך להשקעה נדלנית איכותית וטובה. נכון, ללא ספק השקעה בארץ היא השקעה נוחה יותר, לכאורה בטוחה יותר ונעשית בשפה המוכרת לכולנו ובתנאים הנמצאים בשליטתנו.

    לקריאת המאמר